Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norge

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norge

Clarion Hotel The Hub har Oslos bästa läge och är granne med både centralstationen Oslo S och Jernbanetorget. Här finns 810 moderna hotellrum, 22 mötesrum i olika storlekar, takåker och 3 unika bar- och restaurangkoncept.

Clarion Hotel® The Hub 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Med bästa läge mitt i Oslo centrum och närmsta granne till Norges största knutpunkt, Oslo Centralstation, är Clarion Hotel The Hub perfekt som utgångspunkt för att upptäcka Oslo. Oavsett om du är Oslobo, är här för en härlig Oslo-helg eller en konferens är Clarion Hotel The Hub platsen för dig. Vi är ett centrum för kreativitet, tidiga mornar, sena nätter, nya smaker, oväntade matupplevelser, lärorika stunder och minnesvärda ögonblick.

Är du redo för oss?

Med det bästa läget mitt i centrala Oslo och som närmsta granne till Norges största knutpunkt, Oslo Centralstation, är Clarion Hotel The Hub det perfekta hotellet för Oslo-upplevelser. Vi totalrenoverar det som tidligare var Clarion Hotel Royal Christiania till Clarion Hotel The Hub - ett nytt och spektakulärt hotell som ger dig spännande mat med lokal förankring, Norges grymmaste lobby och arena för att lära, utmana, skapa och dela. Du kan inte komma närmare stan med Oslos bästa barer, konserter och restauranger runt hörnet.

Mitt i hjärtat av Oslo

Clarion Hotel The Hub ligger mitt i hjärtat av Oslo med spårvagn, tunnelbana, tåg, flygtåg och stadens puls rakt utanför hotelldörren. Från hotellet är det bara 2 minuters promenad till Oslo Centralstation. Hundratusentals människor passerar genom grannskapet varje dag och det blir ett nöje att slå upp dörrarna och bjuda in. 

Konferenser och möten på Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub är Oslos ledande affärshotell och det självklara valet som arena för alla typer av kongresser, konferenser, möten, konserter och andra kulturarrangemang. Våra konferensfaciliteter erbjuder dig unika och flexibla lösningar för att skapa en interaktiv arena för dina möten, i toppmoderna lokaler. Kongress- och konferensanläggningen på hotellet är state-of-the-art med nya och innovativa lösningar för teknik inom ljud, ljus och bild.

Clarion Hotel The Hub erbjuder 24 flexibla mötesrum med kapacitet på upp till 1,850 personer, som inkluderar 10 styrelserum och ett VIP-rum på 80 kvadratmeter. Behöver du en modern lokal för din utställning eller produktlansering? Vi har ett flexibelt tak-till-golvfönster som kan öppnas för att lyfta in stora objekt, som till exempel en bil. Ska du arrangera en liten workshop, ett möte eller kanske rent av drömbröllopet? Vi ordnar det! Läs mer om våra konferens- och arrangemangmöjligheter här.

810 hotellrum utöver det vanliga

På Clarion Hotel The Hub finns hela 810 moderna rum med innovativa lösningar för teknik och det senaste inom high-tech. Detta inkluderar även tre säkerhetsvåningar som kan stängas av för andra gäster. Flera rum har en fantastisk panoramautsikt över Oslo och en privat balkong eller terrass som utsikten kan avnjutas ifrån. Unna dig själv ett besök utöver det vanliga med extra lyx i våra unika och eleganta sviter på 46 - 50 kvadratmeter. Vi har också rum som är anpassade för rullstolsbundna, hörselskadade och synskadade. Kontakta oss för våra handikappanpassade rum och faciliteter.

Gym, relax, restaurang och bar. Obs! Gym och relax är under ombyggnad

På grund av oförutsedda förhinder med byggningsarbetet måste vi dessvärre informera om att vi är försenade med att färdigställa vår gym- och relaxavdelning. Hos vårt systerhotell Folketeateret har alla våra gäster tillgång till ett fitnessrum under denna period.

Vi ber om ursäkt för de besvär detta kan leda till och tackar för din förståelse.

Grönt fokus på Clarion Hotel The Hub

Det finns ingen affärsverksamhet på en död planet och Clarion Hotel The Hub ska utmärka sig som en förespråkare för hållbarhet och miljöbesparing. Clarion Hotel The Hub ska vara en miljöriktig och inspirerande arena för både Oslobor, turister och konferensgäster. Hotellet ska ge besökare och anställda en bra inomhusmiljö med många fler miljöfördelar, och hotellet ska ha en hög internationell miljöstandard. Precis som alla hotell i Nordic Choice Hotels är Clarion The Hub certifierad med miljöstandarden ISO-14001.

200 kvadratmeter stor åker på taket

På toppen av Clarion Hotel The Hub förbereds det nu för en stor takåker som kommer erbjuda gästerna närodlade råvaror och gröna upplevelser. Med GrowHub testar vi ett helt nytt sätt att odla mat i staden på som är både hållbart och ekonomiskt. Gäster och locals som besöker Clarion Hotel The Hub får smaka på Oslo genom sund, äkta och smakrik mat. 

Arkitektur, interiör och design

Hos oss ska våra gäster uppleva en “love affair” mellan tidiga klassiker, balanserad design och framtidens banbrytande designidéer. Lund+Slaatto Arkitekter är arkitekterna som står bakom utformningen av hotellet. Anemone Wille Våge är inredningsdesigner för restauranger och allmänna utrymmen. Björkén Architects har utformat hotell- och mötesrummen på Clarion Hotel The Hub, där de fokuserat på att skapa rum som utstrålar värme, intimitet, elegans och liv.

Kontakt

  • Biskop Gunnerusgt. 3 0106 Oslo , Norge
via Google Maps

Om hotellet

Arkitekt

Lund+Slaatto Arkitekter

Antal rum

810 st rum

Antal mötesrum

22 mötesrum

Fasiliteter

2 barer, 1 restaurang, GrowHub, bibliotek. Pool, gym och relaxavdelning är under ombyggnad.

Avstånd till flygplats

50 km, Oslo Lufthavn Gardermoen

Avstånd till Oslo S

100 meter 

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.366.000 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.