Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Upplev fantastisk julmat på något av våra hotell!

Kom i julstämning med släkt, vänner och kollegor! Nordic Choice Hotels utbud av olika varianter av julmat finner du här, hugg in och välj det som passar dig bäst.

Boka julbord på ett av våra hotell!

Julbord för alla smaker

Om du, precis som vi, älskar julbordet alla dess läckerheter har du hittat helt rätt! Nu börjar det närma sig tills vi börjar servera den ibland härligt traditionella eller spännande och nytänkande julmat.

Julmaten du älskar

Sill, köttbullar, vegobullar, prinskorv, sylta, pastej, grönkål, julskinka, stark senap, Janssons frestelse, julmust, julöl eller kanske champagne? Kärt barn har många ingredienser, men vi kallar det julbord hos Nordic Choice Hotels. 

För företaget eller familjen

Vad är jul för dig? Är det maten, stämningen eller aktiviteterna? Oavsett om du föredrar julbord i en lugn och intim miljö med närmsta familjen eller klackarna i taket med kollegorna på storslagna julshower med populära artister så kan du hittar det du söker här. Dessutom finns det alternativ i alla prisklasser att välja mellan. Så bjud in kollegorna, släktingarna eller vännerna till ett julbord för att runda av 2020 och för att tillsammans välkomna 2021. Njut av varm doftande glögg, läcker mat och gemytlig stämning.  

Alltid ekoägg från frigående höns, Fairtrade-kaffe & hållbart kött och fisk

När du bokar julbordet på något av våra hotell kan du räkna med att äggen som används alltid är från frigående höns och att allt kaffe som serveras är både Faitrade-märkt och ekologiskt. Vi satsar hårt på att bli den grönaste hotellkedjan och maten på julborden är inget undantag. Julborden brukar innehålla en stor mängd kött- och fiskrätter och då kan det vara bra att veta att inget av kött- och fiskalternativen som serveras finns med på en så kallas "rödlista", utan maten är garanterat hållbar.  

Inspireras inför årets julbord

5 mysiga getaways för en stillsam jul med familjen

Julen är till för att vara med sina nära och kära. När dagarna är som mörkast finns det inget bättre än att resa bort och tillbringa julhelgen i lugn och ro med familjen. Här får du 5 tips på familjevänliga och mysiga platser att fira jul på!

Se tipsen här

Så övertygar du köttfrälsta släkten om en grönare jul

Vi hjälper dig skippa köttet och övertyga även den mest köttfrälste om grönskakernas fördelar i jul. Här är alla smarta tips för ett grönare julbord!

Se tipsen här

Nordisk julmat – från vardagsmat till delikatesser

Nordisk julmat är en återspegling av de råvaror som fanns under självhushållens tid och som vi upphöjt till helgmat. I Danmark äter man anka, i Norge ribbe, i Finland rotsakslåda, i Sverige köttbullar. Och i Mumindalen kör man på blåbärspaj.

Vad lagar du i år?

Så blir julfesten en succé – lös allt från rödvinsspill till Facebook-ångest

Google i all ära, men ibland är det bra att vara förberedd. Här är råden som löser de vanligaste krissituationerna på julfesten.

Kan du knepen?

Vill du också vara med och sprida julmagi?

Skänk julklappar till de i ditt närområde som behöver julens magi mest av allt

Ensam julgran söker klappar

Förra året samlade våra ensamma julgranar som stod i lobbyerna på alla hotell in över 60 200 (!) julklappar. Vill du se vilka som fick julklapparna och bidra själv?

Läs om Ensam julgran söker

Söker du möteslokaler?

Letar du mötesrum och konferenslokaler så finns ett gigantiskt utbud här. Med nästan 200 hotell på över 100 destinationer och i alla prisklasser hittar de flesta sin perfekta lokal.

Boka och sök konferenslokal här
2.564.409.006 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.