Kundinformation

Just nu får Kundservice många samtal. Vi har därför längre väntetider. Om du vill veta vad som gäller kring om- och avbokningar kan du läsa om det här. På sidan hittar du även information om hur vi agerar för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda. 

 
Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Våra hotell i Lettland

Upplev Lettland på semestern, eller ta en weekend i Riga! Nordic Choice Hotels har hotell mitt i huvudstaden med närhet till både sevärdheter och restauranger. Här bor du också med en perfekt utgångspunkt för utflykter runt om i landet.

Något för alla

Orörd natur, kultur eller storstad? Om du vill åka till Baltikum är Lettland och dess huvudstad Riga ett utmärkt val, med ett brett utbud av aktiviteter att välja mellan.

Bo mitt i Riga

Clarion Collection Hotel® Valdemars ligger mitt i centrala Riga med promenadavstånd till Gamla stan och sevärdheter som Nationalmuseum och Albertagata, med sina berömda Art Nouveau-byggnader som kännetecknar huvudstaden. Strosa runt i stan och titta på vacker arkitektur och kyrkor med gamla anor, och ta välförtjänta pauser på mysiga caféer och restauranger. Passa på att besöka Centraltirgus, centralmarknaden, under ditt besök, som är en av Europas största marknader.

Utflyktsmål utanför Riga

Om du är nyfiken på vad Lettland mer har att erbjuda så behöver du inte åka långt från huvudstaden för att uppleva mer av landets historia och natur. Efter bara en timmes bilkörning är du framme vid sevärdheter såsom arkitektoniska minnesmärken, vacker natur i Gauja nationalpark eller charmiga småstäder. Med sin långa kustlinje längs med Östersjön finns det även ett stort utbud av badstränder som helt klart är värda ett besök. Fråga gärna personalen på vårt hotell om du behöver tips på saker att göra i både Riga och Lettland!

Fler länder

Danmark
Finland
Litauen
Norge
Sverige

Läs mindre
1 hotell i Lettland

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.388.001 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.