Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Straand Hotel™ Vrådal ,  Norge

Quality Straand Hotel™

Vrådal,  Norge

Quality Straand Hotel i Vrådal är Telemarks äldsta hotell och passar för den som söker en aktiv avkoppling. Hotellet är känt för sitt breda aktivitetsutbud och för sitt välrenommerade kök. Perfekt för både konferensgäster och semesterfirare!

Quality Straand Hotel™ 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Straand Hotel™

Sommar i Telemark innebär sjöar och fjäll, båtturer, ljumma bad, naturupplevelser och fjällvandring.

M/S Fram 

Den restaurerade båten M/S Fram är ett levande kulturminne som vittnar om områdets timmerhistoria. Båten byggdes för att frakta timmer redan 1909, och seglar idag på insjöarna Nisser och Vråvatn från hotellets brygga i Vrådal. Hon är i trafik från juni till oktober, och bjuder på lugna turer i den vackra inlandsskärgården. Missa inte de goda våfflorna som serveras i cafét ombord. På sjön Nisser kan du också ta en tur på egen hand med kanot, roddbåt eller trampbåt, som du kan hyra på hotellet. 

Vrådal Golfbana

Vrådal Golfbana slog upp portarna 2013, och har ett vackert läge på Fossøy, omringat av skog och fjäll. Banan består av nio hål och är öppen för drop in varje dag. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om våra golfpaket som vi har i samarbete med golfbanan.

Rundturer i Telemark 

Vrådal är en fantastisk destination i sig själv och med sitt centrala läge, mitt i Telemark, är det en bra utgångspunkt för att uppleva resten av regionen, som är full av kulturhistoria. Vi har bra tips på dagsturer du kan göra: Vest-Telemark runt, panoramatur till Rjukan, på Telemarkskanalen med båt, upptäcktsresa till Fyresdal eller kustupplevelser i Kragerø.

Cykeltur

Det är fint att cykla i Vrådal. Längs sjöarna Nisser och Vråvatnets stränder är det plant, och ger du dig lite längre ut blir landskapet mer kuperat. Vi har tre turer vi rekommenderar: En på 10 km, en på 45 km och en längre tur på 80 km som också inkluderar en tur med båt. Cykeluthyrning finns på hotellet och vi är självklart behjälpliga med kartor.

Kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer information på +47 35 06 90 00
eller via straand@choice.no.

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.550.355.003 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.