Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Holmsbu, Norge

Holmsbu Hotel & Spa

Holmsbu,  Norge

Holmsbu Hotel & Spa öppnade sommaren 2003 som Norges första spa- och livsstilshotell, vackert beläget mellan två fjordar och bara en dryg timme från Oslo. En oas för avkoppling och eftertanke men även för konferenser och olika aktiviteter.

Holmsbu Hotel & Spa 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Holmsbu Hotel & Spa

Spa och träning

För bästa välbefinnande måste våra kroppar både få arbeta och slappna av. Hos oss finns allt du behöver för att uppnå precis detta. Upptäck vår stora spa- och träningsavdelnig.  

Restaurang och bar

Holmsbu Hotel & Spa bjuder på matupplevelser i vackra omgivningar. Stora fönster ger en närhet till havet oavsett var i restaurangen du sitter. 

Villa Holtnes

I hjärtat av Quality Spa & Resort Holmsbu hittar du Villa Holtnes, vår anrika villa från tidigt 1900-tal. Villan är nyrestaurerad men med sekelskifteskänslan bevarad. Huset är som gjort för att skapa en härlig inramning för alla typer av ar…

Konferens

Hos oss på Holmsbu Hotel & Spa finns moderna kurs- och konferensfaciliteter för alla behov. Det första som möter er är en konferensreception och öppna gemensamma utrymmen med inbjudande sittgrupper med 

2.311.63.057 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK