Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Molde, Norge

Quality Hotel Alexandra

Molde,  Norge

Quality Hotel Alexandra ligger centralt i Molde, med en fin vy över hamnen där Hurtigrutten anlöper. Med sitt idealiska läge och Moldes rika kulturutbud runt hörnet är det ett perfekt hotell både för effektiva möten och sköna weekends.

Quality Hotel Alexandra 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Alexandra

Frukost

Vi bjuder på en frukostbuffé med många goda, sunda och ekologiska alternativ - en riktig hotellfrukost!

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.30 - 10.00 
Lördag: 07.00 - 10.30
Söndag: 08.00 - 11.00

Våra restauranger och faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

 

Gym

Quality Hotel Alexandra samarbetar med träningsstudion ProGym som ligger fem minuters promenad från hotellet. Passerkort till gymmet lånar du kostnadsfritt i receptionen. I mars/april öppnar vi ett nytt träningscenter på hotellet och önskar dig varmt välkommen. Vill du hellre träna utomhus finns fina löparspår och promenadvägar i närheten av hotellet. Be om en karta i receptionen. Det är även nära till Moldemarka för den som vill fjällvandra och få en oslagbar utsikt på köpet.

Parkering

Hotellet har ett parkeringsgarage där du som gäst kan parkera för 155 NOK per dygn eller 125 NOK per dag. Det finns även en parkering utanför hotellet.

Tvättservice

Quality Hotel Alexandra samarbetar med ett lokalt tvätteri. Om du lämnar dina kläder i receptionen innan kl. 09.00 får du tillbaka dom nytvättade och levererade till rummet samma dag.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän! Hos oss på Quality Hotel Alexandra är husdjur välkomna mot en avgift på 250 NOK per vistelse. Glöm inte att säga till vid bokning så vi kan ta hand om er på bästa sätt!

Wifi

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet. Hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer. Enklare kan det knappast bli.

Övriga tjänster

  • Joggingrunda
  • Utomhusparkering
  • Inomhusparkering
  • tv
  • Konferenscenter
  • Popcornmaskin
  • Mjukglassmaskin
  • Restaurang
  • Mötesrum
  • Bar
2.320.101.000 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK