Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Vøringfoss Eidfjord ,  Norge

Se alla hotell i Eidfjord, Norge

Quality Hotel Vøringfoss

Eidfjord,  Norge

Konferens- och aktivitetshotellet Quality Hotel™ Vøringfoss ligger vid Hardangerfjordens strand, granne med Hardangervidda nationalpark och omgivet av vackra fjäll, svindlande fjordar och fascinerande vattenfall.

Quality Hotel Vøringfoss 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Vøringfoss

Quality Hotel Vøringfoss reser sig som en vit klippa ur den mäktiga naturen som gett området dess unika prägel. Hos oss trivs både familjer, konferensgäster och sportentusiaster. 

Mellan Oslo och Bergen

Vøringsfoss ligger i mellersta Norge, ca två timmar från Bergen och 4,5 timme från Oslo. Den storslagna naturen utanför hotellet inspirerar och skapar en rogivande atmosfär både utanför och på hotellet. Omgivningen har satt sin prägel även på hotellets många ljusa rum. 

Konferens

På hotellet har vi en konferensavdelning för möten, kurser och konferenser. Vi hjälper dig med allt du behöver för professionella och givande arrangemang, men hjälper dig också gärna att planera aktiviteter och upplevelser i vackra Hardanger.

Hardangermat

Mat är ett viktigt inslag hos oss och i köket jobbar engagerade och kvalificerade kockar som dukar upp kulinariska läckerheter av hög standard.Vi har även blivit kvalitetsstämplade med "Hardangermeny", ett bevis på att vi arbetar med att få ut det mesta möjliga av lokal mat och lokala mattraditioner. Våra restauranger heter Hardangerfjord och Bestastovo och är väl värda ett besök. Läs mer om våra restauranger här

Hardangervidda Nationalpark

Alldeles vid den djupblå Hardangerfjordens vatten med naturpärlan Hardangervidda Nationalpark som närmaste granne, bjuder hotellet på närkontakt med naturen. Sedan nationalparken upprättades 1981 har den varit Norges största. Sandfloeggi ståtar på en höjd av 1721 meter över havet. Här finns ett rikt djur- och växtliv som kan upplevas till fots eller på skidor genom ett rutnät av stigar och spår. Hardangervidda är också ett populärt ställe för kiting. Själva Vøringsfossen, Norges mest kända vattenfall, ligger bara 20 kilometer från hotellet. 

Historiskt hotell

Dagens hotell byggdes 2001, men platsen har hotelltraditioner ända tillbaks till 1889. Det nya hotellet bygger på samma traditioner som det ursprungliga och ligger vid bryggan, omgivet av majestätiska fjälltoppar och den djupa fjorden. 

Kontakt

  • Ostangvegen 6A 5783 Eidfjord , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet 

Tåg

Bergensbanen till Voss, därefter buss till Eidfjord.

Buss

Haukeliekspressen till Eidfjord.

Om Quality Hotel Vøringsfoss

Antal rum

81 st

Antal konferenslokaler

3 st - maxkapacitet för 220 personer

Avstånd flygplatser

Bergen Lufthavn Flesland: 15 mil, ca 2 timmar med bil. 
Oslo Aiport Gardermoen, 34 mil, ca 5 timmar med bil. 

Avstånd lokaltrafik

Lokalbussen stannar nära hotellet 

Quality Hotel™

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.