Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Vrådal, Norge

Quality Straand Hotel

Vrådal,  Norge

Quality Straand Hotel i Vrådal är Telemarks äldsta hotell och passar för den som söker en aktiv avkoppling. Hotellet är känt för sitt breda aktivitetsutbud och för sitt välrenommerade kök. Perfekt för både konferensgäster och semesterfirare!

Quality Straand Hotel 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Straand Hotel

Välkommen till Quality Straand Hotel i Vrådal! Vi finns i hjärtat av regionen Telemark och bjuder på upplevelser för både stora och små.

Läge

Quality Straand Hotel ligger i Vrådal, en turistort värd ett besök året runt. Med sitt läge i västra Telemark ligger Vrådal centralt vare sig du kommer från Kristiansand, Stavanger, Oslo eller Vestfold och Grenland.

Hotell med lång historia

Hotellets historia går tillbaka ända till 1864, då Kari och Olav Straand etablerade busstation med pensionat på platsen. Snart spred sig ryktet om familjen Straands generositet och än i dag, nästan 150 år senare driver familjen Straand anläggningen. I hotellets hjärta finns det gamla vardagsrummet bevarat med sina antikviteter, ursprungliga möbler och timrade väggar. 

Upplevelser

Hotellet har 125 rum och en rad faciliteter: två restauranger, två barer, wellnesscenter, pool, konferensavdelning, stor terrass och sällskapsutrymme med öppen spis. Nere vid vattnet ligger Straand Sommarland och här hittar du även den gamla timmerbåten M/S Fram. En kort biltur bort ligger Vrådal Panorama Skisenter.

Konferens

Vi har även kurs- och konferensverksamhet och erbjuder lokaler med plats för upp till 400 personer. Med det centrala läget, mitt i Telemark, är hotellet en naturlig mötesplats för grupper som kommer från öst och väst i Norge, eller för er som bara vill ta med kollegorna på en inspirerande vistelse i Telemarks vackra natur.

Kontakt

  • Telefon: +47 35 06 90 00
  • Fax: +47 35 06 90 01
  • E-post straand@choice.no
  • Org. nr: 945 805 013
  • Kviteseidvegen 1698 3853 Vrådal , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Haukeliekspressen från Oslo/Haugesund/Bergen till Seljord, byt där till lokalbuss till Vrådal.

Tåg

Tåg till Bø i Telemark, byt där till buss till Seljord och ta därifrån buss till Vrådal.

Taxi

Vi rekommenderar Vrådal Taxi,
telefon +47 977 00 152.

Om Quality Straand Hotel

Antal rum

125 st

Antal konferenslokaler

5 st - plats för upp till 600 personer
14 grupprum - plats för upp till 20 personer

Om Quality Resort

2.311.63.057 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK